joi, 15 mai 2008

Viitorul pentru tineri nu poate exista fara a tine cont de tineri

Candidez pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean Arad. Nu-mi pot imagina o guvernare locala de tip european fara a include problemele, visurile si sperantele tinerilor liceeni si a studentilor. Iata de ce, ajuns Presedinte voi sustine existenta unor Consilii Consultative care sa ma sprijine si, atunci cand gresesc, sa ma aduca inapoi catre oameni. Unu dintre aceste Consilii Consultative este Consiliul Consultativ al Tinerilor Aradeni.
Va cer sa ma ajutati!
Ajutati-ma ca sa va pot ajuta!
Astept toate opiniile voastre.
Filosoful spune:
"Exista o vreme cand oameni asteapta infaptuirile Istoriei si exista o vreme cand istoria asteapta realizarile oamenilor."
Tinere aradean!
Te astept sa facem istoria ARADULUI impreuna!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo, imi place, în sfârºit ne va asculta ºi pe noi cineva, fiind vorba, despre visurile, speranþele ºi neajunsurile tinerilor liceeni ºi a studenþilor dar ºi a celor care terminã o facultate ºi devin "ºomeri pe bandã", pentru cã nu îºi gãsesc un loc de muncã, sau munca nu este rãsplãtitã aºa cum ar trebui, sau nu ne acordã încrederea cuvenitã. De aceea devenim "sclavii" altor þãri. De ce trebuie sã ne începem (cariera de cãpºunar sau mai ºtiu eu ce alte meserii), viitorul pe alte meleaguri? când putem face ceva pentru þara noastrã, sã nu mai vorbesc de o locuinþã, pentru noi este un vis deja. Sunt o sumedenie de probleme, nu pot sã le enumãr pe toate. De aici pornesc toate problemele noastre de zi cu zi. Unde este viitorul nostru?, cine ne ascultã ºi ne sprijinã.
Succes în alegeri domnului Florin Remeþan.

Anonim spunea...

foarte bine! ... ma bucur sa aud asa ceva!!! BAFTA!

Anonim spunea...

Cred ca esti cel mai potrivit pt.functia de presedinte al C.J.Esti un om echilibrat,ai experienta in administratie si ai avantajul tineretii.Aradul are nevoie de o mentalitate proaspata si de un presedinte cu vointa si energie!Mult succes.DAVID.

Anonim spunea...

am toata increderea in capacitatea dvs. de gestionare a problemelor judetului. avem nevoie de un presedinte tanar cu coloana vertebrala, la dispozitia tuturor cetatenilor. Ma bucura faptul ca stiti vorbi pe limba tuturor, pana acum aveam senzatia ca un presedinte de CJ este o persoana sobra, accesibila doar primarilor si pensionarilor, in schimb dvs. va adresati tuturor si va pasa si de soarta noastra a tinerilor.
Aveti toata sustinerea.
Crina

Anonim spunea...

Sunteţi cel mai bun!
Omul potrivit la locul potrivit! Sunteţi cel mai avizat pentru Consiliul Judeţean Arad, iar proiectele dvs., printre care şi acesta cu tinerii, sunt nemaipomenite. Vă doresc mult succes şi nu uitaţi că noi arădenii vă iubim şi indiferent de ce se va întâmpla, să mergeţi mai departe pt. noi. Să construiţi o echipă puternică la PSD Arad, singurul partid capabil să scoată ţara din impas.
Mult succes!

gigi-contra spunea...

Mi-e mila de tine D-le Remetan! Nu esti altceva decat un oportunist dornic de putere si inavutire.
Te intreb cum de nu ti-e rusine sa minti cu atata seninatate, asemeni predecesorilor tai comunisti, FSN-isti, PSD-isti si arunci in discursul politic lucruri despre care habar n-ai? Ce stii tu despre proiecte? e o moda a celor ce vor ciolanul electoral sa vorbeasca despre proiecte, fonduri, strategii si programe fara a avea cele mai simple notiuni despre aceste lucruri.Rusine! Ne vorbesti despre echipa ta de consultanti romani si straini, respectiv, olandezi si belgieni, care au certificarea si expertiza in dezvoltarea regionala europeana. Cine sunt? care sunt firmele de renume in care activeaza si ce portofoliu de clienti si proiecte au? De unde i-ai "cules"? Cu ce ii platesti? Iti da partidul bani?
Astept sa vad ce te vor sfatui expertii tai sa-mi raspunzi.
Pana atunci sa auzim de bine.

RADU spunea...

Sunteti politicianul cu cele mai interesante proiecte.Faptul ca sunteti criticat e un semn ca adversarii se simt amenintati.Abia astept sa va vad la treaba.Veti reusi!SUCCES!!! RADU