vineri, 23 mai 2008

Multumesc domnule Cristian Faur atat pentru cuvintele frumoase (care in aceasta perioada va asigur ca au o mare insemnatate pentru mine) cat si pentru sugestia de a pozitiona pe blog numele candidatilor psd pentru Consiliul Judetean Arad
Asadar iata-le: Sabau Gheorghe, Dat Ionel, Herlo Rodica, Dumitrache Florin, Cristea Pavel, Mandek Francisc, Braica Alexandra, Flonta Ioan, Muresan Iuliana, Patrauta Teodor, Lupei Ioan, Otlacan Emil, Sabau Razvan, Gaga Reghina, Crisan Ioan, Vodicean Ioan, Mercea Ioan, Berar Nica, Bulzan Dumitru, Nica Dumitru, Mustea Dorel, Gubik Stefan, Lupsea Vasile, Neamt Petru, Badicu Corneliu, Negovan Maria, Babau Ioan, Sur Moisa, Duma Mihai, Ghelesel Ionel, Cordovan Constantina, Toca Adrian, Feier Vasile, Tuduce Gheorghe, Szoke Emeric, Palcu Maria, Neaga Ovidiu, Bonchis Augustin si Almasan Claudiu
Mi-ar fi de mare folos, de asemenea, sa-mi spuneti care credeti, voi, tinerii, ca sunt cauzele care duc la aceasta stare de lucruri in societatea romaneasca, in general, si in Arad, in particular. Suntem noi, romanii, blestemati sa nu ne stim cladi viitorul? Am intrat, in sfarsit, in Europa. Si ce facem? In loc sa adaptam valorile sistemului european la realitatile si nevoile romanilor, ori nu luam nimic in seama, ori copiem totul? De ce se multumesc tinerii sa constate ca nu sunt luati in seama? De ce acesti tineri, nemultumiti pe buna dreptate, dupa 8 - 10 ani cand ajung ei in postura de a conduce, isi insusesc exact metehnele si mentalitatea pe care, cu 8 - 10 ani mai devreme, o acuzau? Ce ar trebui sa fac eu, sau oricare altul va ajunge la conducerea judetului, ca sa misc putin tinerii din aceasta stare de "acceptare" catre o stare normala lor, de "alt fel"?
sa auzim de bine

Un comentariu:

Anonim spunea...

Vă mulţumesc frumos, d-le Remeţan, pentru că aţi dat curs solicitării mele de a posta numele candidaţilor pentru posturile de consilieri la CJA. Mi-aţi confirmat şi prin acest răspuns că PSD-iştilor, în general şi dumneavoastră, în special, vă pasă de oameni şi de doleanţele lor. Aţi răspuns cu solicitudine şi promtitudine de fiecare dată la solicitările semenilor dumneavoastră şi sunteţi de admirat pentru acest fapt.
Vreau să vă spun că aveţi o listă frumoasă, cu oameni capabili, oameni care sunt cunoscuţi şi apreciaţi în zonele din care provin , iar cel mai apreciabil aspect în legătură cu lista de candidaţi, este faptul că asigură o largă reprezentare la nivelul întregului judeţ. De asemenea, sunt destui de mulţi tineri, din câte mi-am dat seama la o previzualizare a listei. Lăudabil!
Iar ca să vă răspund şi la întrebarea referitoare la ceea ce ar trebui să faceţi pentru tineri, pornind tot de la lista de candidaţi, consider că locurile importante şi nu puţine pe care le-aţi acordat tinerilor pe aceste liste este un lucru enorm pe care l-aţi făcut deja pentru tineri. De asemena, iniţiativa dumneavostră privind rolul Consiliul Consultativ al Tinerilor Aradeni este una nemaipomenită. Sunteţi de apreciat pentru atenţia deosebită pe care o acordaţi acestei generaţii atât în campanie, în cadrul proiectelor dvs., dar şi în partid. La PSD Arad există o echipă de tineri nemaipomenită, unică în ţară, construită şi coordonată ireproşabil de către dumneavoastră.
Adresându-mă acum, cu permisiunea dumneavostră, tinerilor (din rândul cărora fac şi eu parte, student fiind) aş vrea să le spun să ţină cont când votează de proiectele dvs. în legătură cu tinerii, singurul care i-aţi inclus în planurile de viitor şi să se uite la echipa minunată pe care aţi construit-o la PSD. Aţi demonstrat că se pot face lucruri mari cu tineretul şi acest mod de abordare sunt sigur că îl veţi pune în practică şi la CJA. Sper ca generaţia mea şi nu numai, să ţină cont când votează că cineva dintre candidaţi îi va sprijini şi pe ei şi să acorde şi ei, la rândul lor, un sprijin mai mic (o simplă ştampilă) pentru un sprijin mai mare.
Multă stimă şi succes domnule Remeţan!